Miljø og CSR

Miljø og CSR

MILJØ & ANSVARLIGHED

Som virksomhed er det en naturlig opgave for Grønbech & Sønner A/S at have fokus på miljø og ansvarlighed over for vores samfund, ansatte, kunder og leverandører.

 

Code of Conduct

Vi har udarbejdet en Code of Conduct henvendt mod vores leverandører, som skal sikre, at vores produkter og løsninger er fremstillet på en ansvarlig måde og som minimum overholder gældende lovgivning, herunder menneskerettigheder og arbejdskonventioner.

Du kan læse vores Code of Conduct mod leverandører i sin fulde version her:

ENG

 

Ansvarlighed

For at kunne give vores kunder den bedst mulige service på en smidig og effektiv måde, er det nødvendigt at alle ledere og medarbejdere kan tage de rigtige beslutninger hurtigt.

Til dette formål har vi udarbejdet en personalehåndbog, som er vores fælles køreplan gennem organisationen. Den beskriver vores historie, forretningsgrundlag og politikker mv og er tiltænkt som en referenceramme mht. hvad vi står for og hvordan vi forholder os i givne situationer. Den opdateres løbende og omhandler relevante temaer som f.eks. AMO, videreuddannelse, trivselsforening, pensionsordning og sundhedssikring.

Hold dig opdateret på nyheder og arrangementer
Modtag vores nyhedsbrev
Læs betingelserne og persondatapolitik her...