Tilbage til oversigten

VVS messe 2017 i Odense

VVS messe 2017 i Odense

Grønbech & Sønner glæder sig til at præsentere deres nyeste satsning til det professionelle VVS-marked i Odense Congress Center fra den 26. til 28. april.

 

Sammen står vi stærkt

I 2016 gik den danske pumpeproducent Smedegaard, som nu er ejet af tyske KSB, sammen med KSB´s mangeårige danske partner, Grønbech & Sønner, om at gå efter en større bid af VVS-markedet.

Her et år efter, kan vi nu tilbyde nye og opdaterede cirkulationspumper i form af pumpeserien CALIO, som er en videreudvikling af Smedegaards MAGNETA pumper, herudover indeholder det samlede program også VA-godkendte membranventiler fra SISTO, samt pumpe units til kloak og afløb.

Det hele vil blive fremvist på messen i Odense Congress Center senere på måneden, når VVS Messen 2017 løber af stablen og de kendte Smedegaard-ansigter i form af Tommy Jensen og Johannes Petersen, nu ansat ved Grønbech & Sønner, vil sammen med folk fra SISTO vise hvor langt man er kommet. 

"Vi har et langt bredere program at tilbyde markedet end vi havde i Smedegard-dagene", fortæller Tommy Jensen og han fortsætter; "Og grossisterne har taget godt imod vores tilbud og flere af vores produkter lagerføres også hos grossisterne. Det, sammen med den nye VA-godkendelse af SISTO membranventilen vi har arbejdet på, tror jeg vil blive taget godt i mod af installatørerne. Så alt i alt står vi rigtig stærkt, når det kommer til at betjene det danske VVS-marked".

Forhandling af produkterne igennem grossisterne

Programmet forhandles igennem de store danske VVS-grossister og derfor vil installatøren ikke mærke nogen forskel i deres dagligdag.

Vi glæder os tilbyde alle velkommen på stand C-3006.

Du kan se og læse mere om produktprogrammet her og om messen her.

 

-- Grønbech & Sønner A/S