Tilbage til oversigten

HI 2017 - vi ses på stand M9450

HI 2017 - vi ses på stand M9450

Det er kampdag!

En deltagelse på HI kræver meget forberedelse og vi håber at de besøgende på messen værdsætter det. Træningslejren er nu slut - det er kampdag!

Flowteknologi

Messer er som regel forbeholdt til alle de nye og spændende tiltag, produkter og løsninger, men vi har grebet vores deltagelse en smule anderledes an denne gang, men I skal selvfølgelig ikke snydes for noget nyt.

Hos Grønbech & Sønner har vi en meget stor, både dyb og bred, teknisk produktpalette, som finder anvendelse i utallige processer og applikationer - det vil vi gerne vise dig.

Vores produkter og løsninger anvendes i hele cyklussen - det være sig lige fra den energi der skal produceres til at drive den primære produktion, over selve den primære produktion eller de støtte processer den kræver og videre til de restprodukter eller det affald, som der er tilbage.

Overordnet set arbejder vi med flowteknologi - skal et flydende medie flyttes eller opbevares, så har vi noget at byde ind med, rent løsningsmæssigt, når der er tale om pumper, ventiler, styringer, dosering mv.

Nyhed & Sikkerhed

Én af de nye ting vi har med, er en elektrisk part turn aktuator fra AUMA, som i selv ikke er ny, men det er den eldrevet fail safe funktion og den er er ret unik. Løsningen her vil kunne hjælpe dig med at udfase den dyre og besværlige trykluft, der normalt anvendes inden for dette område.

Når vi er i gang med at tale om sikkerhed, så har vi også taget produkter og løsninger med fra REMBE GmbH, en af verdens førende inden for proces- og eksplosionssikerhed.

Shhhhh - kan du holde på en hemmelighed?

Nedenstående billede viser den demonstrationsmodel vi har bygget, for at vi kan vise dig den nye fail safe enhed fra AUMA i funktion - kig forbi stand M9450.

 

- Grønbech & Sønner A/S