Tilbage til oversigten

Spildevandsteknisk Årsmøde 7. juni 2019

Spildevandsteknisk Årsmøde 7. juni 2019

Grønbech & Sønner deltager igen i år på Spildevands Teknisk Forenings Årsmøde, som i år afholdes i Hillerød d. 7. juni 2019 kl. 9:00 - 15:30.

Med Hillerød Forsyning som vært foregår udstillingen i tilslutning til det nye renseanlæg i Solrødgård Klima- og Miljøpark i Hillerød.

Grønbech&Sønner er servicepartner og turn-key leverandør af industrielle komponenter og løsninger inden for flow control, dosering og spildevand.

Og vi mener det, når vi siger, at vi er totalleverandør af spildevandsløsninger. Vores løsninger dækker dosering, omrører, indløbsriste, indløbspumper, sandvasker, slammodtagerstation, transportsnegle, neddeler, ristegodsvasker, dekanter, excentersnekkepumper, spjæld, beluftning, skyllesystemer, flowregulering, udløbspumper, pumpestationer, produktion af PE-pumpebrønde, klimasikring til forebyggelse og eftersikring, tilbageløbsventiler, tilbageløbsstop, pumper, ventiler og aktuatorer.

Og vi tilbyder naturligvis service på hele anlægget i hele udstyrets levetid.

På Årsmødet 2019 præsenterer vi et bredt udvalg af vores løsninger og services, og vores spildevandsteam står klar til at byde velkommen til gode dialoger, rådgivning samt lidt godt til ganen.

Vi glæder os til at se dig!

Adresse:
Hillerød Forsyning
Solrødgårds Alle 1
3400 Hillerød, Danmark

 

Link til Spildevands Teknisk Årsmøde: http://www.stf.dk/arrangementer?ItemId=12&PID=33