Tilbage til oversigten

Rørcenterdagene 19. - 20. juni 2019

Rørcenterdagene 19. - 20. juni 2019

Grønbech & Sønner deltager på Rørcenterdagene, som løber af stablen d. 19. og 20. juni 2019, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup.

Rørcenterdagene er en lille, men meget målrettet specialmesse for vand- og afløbsteknik, og omfatter såvel udstilling som konferencer.

Besøg på udstillingen er gratis, og der er åbent begge dage fra kl. 10.00 - 16.00.

 

Grønbech & Sønner deltager i år på Rørcenterdagene på to mindre stande.

Stand #134 deler vi sammen med Wapro med en fælles fokuseret indsats omkring klimasikringer.

Klimasikring og klimatilpasning er nødvendige tilpasninger, som samfundet er nødt til at foretage sig i takt med, at klimaet ændrer sig. Kraftigere nedbørsmængder med skybrud er skyld i voldsomme oversvømmelser af større områder, viadukter og ikke mindst huse/ejendomme. Dette sker ofte, fordi kloaksystemerne ikke er dimensioneret til at optage de store vandmængder.

Samtidig medfører de voldsomme nedbørsmængder og stormfloder en markant stigning af vandstanden i havet, søer og vandløb, som forårsager yderligere problemer med tilbageløb ved de respektive udløbsledninger.

Når man taler om klimasikring, er der som udgangspunkt tale om forebyggelse for at forhindre skaderne i at opstå. Uanset ressourcer vil man dog aldrig fuldstændig kunne undgå oversvømmelser et eller andet sted. Hos Grønbech & Sønner har vi derfor løsninger til både forebyggelse af skader og efter-sikring, når uheldet har været ude.

Sammen med Wapro tilbyder Grønbech & Sønner klimasikring i form af en effektiv type-3 godkendt WaBack højvandslukke, som kan afhjælpe problemer med opstuvning og tilbageløb fra det offentlige kloaksystem. Problemer som ellers kan resultere i oversvømmelse af blandt andet villakældre. Vi kan desuden tilbyde klimasikring med WaStop tilbageløbsventiler, som sikrer mod tilbageløb i kloaksystemet ved udløbsledninger ud mod havet, søer og vandløb.

Stand #95 deler vi igen i år sammen Jesmig Group, hvor vi præsenterer løsninger til  bassiner og bygningsværker, herunder pumper og ventiler.

På begge stande glæder vi os til at byde velkommen til en god snak med de besøgende om vores spændende løsninger!

 

Link til Rørcenterdagene 2019

 

Se mere her om vores løsninger til entreprenørbranchen