Tilbage til oversigten

Grønbech & Sønner indgår agenturaftale med REMBE GmbH

Grønbech & Sønner indgår agenturaftale med REMBE GmbH

Grønbech & Sønner A/S har indgået en aftale med tyske REMBE GmbH om forhandling af REMBE® produkter og services i Danmark. REMBE® producerer nogle af verdens førende løsninger inden for eksplosionssikkerhed og trykaflastning.

 

Eksplosionssikkerhed

Eksplosionssikkerhed er mange ting og i nedenstående videoer kan du se nærmere på nogle af de løsninger vi arbejder med.

 

Minimer effekten af støveksplosioner med Q-Box og Targovent:

 

Isoler støveksplosioner med EXKOP®:

Løsningerne ovenfor kommer typisk i spil ved pladsmangel eller lignende der gør det svært eller umuligt at undgå selve eksplosionerne.

Trykaflastning med sprængplader

Overtryk og vakuum findes i nærmest alle produktionsanlæg og overskrides min/max kan det resultere i store tab pga. nedetid eller alvorlige konsekvenser for personsikkerheden. Derfor er der brug for en pålidelig og hurtig reagerende løsning, som vi kan tilbyde sammen med REMBE®.

 

  

 

Et godt match

Jens Bang Holmgaard, salgschef hos Grønbech & Sønner, udtaler at vi længe har ledt efter en partner inden for dette område og da REMBE® var åben for et samarbejde, så var resten bare deltaljer. De to firmaers værdier ligger tæt op af hinanden og vores indledende samtaler omkring hvordan vi skulle gribe det an er gået rigtig godt.

”I Grønbech & Sønner føler vi at vi har en partner, der kan løfte opgaven og allerede har en fordelagtig position på de markeder og brancher vi henvender os til”, fortsætter Claire Lloyd, Sales Manager – Business Development, Europe, fra REMBE®.

”Oplæringen af personalet hos Grønbech & Sønner er allerede godt i gang og organisationen har allerede vist et engagement, der tegner godt for samarbejdet i fremtiden”, afslutter Claire Lloyd.

Interesseret i mere information?

Inden længe vil du kunne læse mere om produkterne og anvendelsen her af, på vores hjemmeside, men indtil da kan du finde mere information på www.rembe.com.

Ønsker du at vide mere om omkring trykaflastning eller eksplosionssikkerhed, så kontakt Morten Rasch på mra@g-s.dk eller 33266328.

Morten Rasch