Tilbage til oversigten

Ny ERP-løsning skal give styrket kundeoplevelse

Ny ERP-løsning skal give styrket kundeoplevelse

Igennem det sidste lange stykke tid har Grønbech sammen med Devoteam været igennem en grundig analyse og evaluering af processer for at få kortlagt behov og krav til et nyt ERP-system i virksomheden.

”En ny ERP-løsning er det fundament, Grønbech skal bruge på den videre digitaliseringsrejse, som bl.a. vil styrke kundeoplevelsen, og den værdi Grønbech kommer til at tilføre kunderne” siger Rochus Ettinger Riisgaard, IT og Digitaliseringschef hos Grønbech.

Det var vigtigt fra start, at så mange medarbejdere som muligt var inddraget i processen, og stadig vil være det i forbindelse med implementeringen. Derfor var det også naturligt, at det var medarbejderne, som var med til at træffe det endelige system-/leverandørvalg.

"Valget faldt på ERP-systemet IFS Applications med leverandør Curit på baggrund af Curits kompetente løsningsforslag, der viste stor indlevelse i vores forretning samt processer og nøgleforretningsbehov. Curit og IFS var også medarbejdernes klare favorit", siger Rochus Ettinger Riisgaard.

Curit har iøvrigt, for anden gang, netop vundet titlen som Danmarks bedste ERP-leverandør i Computerworlds Top 100.

John Mathiesen, Adm. Direktør Grønbech; "Vi ser meget frem til samarbejdet med Curit og implementeringen af IFS. Titlen som Danmarks bedste ERP-leverandør forpligter jo lidt, så vi har store forventninger. Det har altid været af største vigtighed, at organisationen er med i processen hele vejen, og engagementet blandt medarbejderne er stort. Med Curit føler vi os i trygge hænder og ser frem til at få det bedste frem i IFS og dermed i hele organisationens arbejdsflow."

 

Læs artikel fra Computerworld om Danmarks bedste ERP-leverandør her

 

Læs mere om Curit her - https://www.curit.dk/