Tilbage til oversigten

Grønbech & Sønner har fået ny adm. direktør

Grønbech & Sønner har fået ny adm. direktør

Den 1. maj 2017 er John Mathiesen tiltrådt som ny administrerende direktør for Grønbech & Sønner A/S, hvor han afløser Jeppe Rasmussen.

John kommer fra en stilling som direktør for de nordiske lande hos Rockwell Automation, hvor han har været siden 2009. Tidligere har han bl.a. været ansat hos Siemens A/S og Hans Buch A/S.

Teknisk og kommerciel baggrund

John er uddannet stærkstrømsingeniør fra DTU og har en HD i organisation og ledelse fra SDU, samt diverse kurser inden for strategi og management. Med sine tidligere ansættelser har John stor erfaring fra den industrielle sektor, som han vil kunne drage stor nytte af hos Grønbech & Sønner.

Fremtiden

John ser frem til at arbejde med organisation, samt at få besøgt kunder og leverandører, så han kan få et grundigt indblik i forretningen og begynde at videreudvikle denne til fremtidens krav og muligheder.

”Fundamentet er rigtig godt” siger John Mathiesen og fortsætter; ”når en virksomhed har eksisteret i næsten 200 år og har en masse spændende og gode agenturer, så handler min rolle i vid udstrækning om at eksekvere dette på en god måde. Jeg vil tage mig tid til at forstå mekanismerne i virksomheden og hos kunder og leverandører”.

 

John Mathiesen