Tilbage til oversigten

Ny app fra AUMA, nu også til Android

Ny app fra AUMA, nu også til Android

Scan ovenstående stregkode og du vil kunne downloade app'en med det samme eller klik her.

Ny app fra AUMA, nu også til Android

- muliggør idriftsættelse og fejlsøgning via smartphone

 

AUMA har udviklet og netop frigivet en ny app til smartphones med Android styresystem, som gør det hurtigt og nemt at konfigurere og fejlsøge på aktuatoren fra din telefon eller tablet.

The AUMA Assistant App, som vi kalder den, bruger bluetooth til at overføre de parametre og indstillinger der vælges for drevet og føre driftsdata tilbage. Dette vil spare tid og penge i forbindelse med idriftsættelse og vedligehold.

Alle aktuatorens driftsparametre kan indstilles via app’en og det er også muligt at gøre dette offline, hvor data så kan overføres på et senere tidspunkt. Dette kan også bruges til at indstille flere aktuatorer med de samme driftsparametre.

Snapshot funktion

Med denne funktion kan du tage et ”snapshot” af de data der er tilgængelig fra selve drevet, såsom status, advarsler og fejlmeddelelser. Man vil også kunne sende indstillinger og data til brug for fejlsøgning, direkte til AUMA´ serviceafdeling, som herved kan bistå eller hjælpe ved service og vedligehold af aktuatoren.

Videreudvikling af AUMA Support App

”Denne nye app, er en videreudvikling af den populære AUMA Support App, som gjorde at man var i stand til at trække dokumentationsdata fra aktuatoren, men nu er vi også i stand til at bearbejde dataen og sørge for nem udveksling af denne data”, forklarer Jürgen Becher, Produktchef hos AUMA. Han fortsætter; ”hos AUMA er Internet of Things (IoT) mere end bare et buzzword og som førende aktuator-producent har vi konstant fokus på at udvikle intelligente løsninger, som gør vores kunder i stand til at arbejde smartere, hurtigere og mere effektivt”.

 
 

Intuitiv brug og sikkerhed

Brugen af denne app er meget intuitiv pga. af den logik der er bygget ind i menustrukturen og omfattende online hjælp. Kodeordsbeskyttede brugerniveauer giver en effektiv beskyttelse mod uautoriserede ændringer af indstillinger og anvendelse.

App’en kan selvfølgelig også bruges på aktuatorer, som er installeret i områder, som er klassificeret som farlige og vi kan tilbyde eksplosionssikre smartphones og tablet, hvor app’en er installeret og klar til brug.

Hent den nu

The AUMA Assistant App er klar til download og den er gratis på Google Play Store. Den virker sammen med alle aktuatorer der er forsynet med AC, ACExC eller ACV kontrolenheder.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, så kontakt vores eksperter.

 

Andreas B. Debel | 3326 6344 | E-mail

Jesper Nielsen | 3326 6341 | E-mail

 

 Dykket aktuator - læs mere HER!

Læs mere om hvad vi kan tilbyde inden for styring af ventiler og aktuering

 

-- Grønbech & Sønner A/S