Tilbage til oversigten

Vi udvider samarbejdet med HORA Regelarmaturen

Vi udvider samarbejdet med HORA Regelarmaturen

Grønbech & Sønner udvider i Sverige og Norge

Grønbech & Sønner har repræsenteret Holter Regelarmaturen (HORA) i Danmark igennem mange år og har nu udvidet eneforhandlingen til også at omfatte Sverige og Norge.

Reguleringsventilerne fra HORA finder især anvendelse inden for applikationer i energisektoren og er custom made i forhold til tryk og medie i den applikation hvor de anvendes.

Uden sammenligning i norden

Ekspertisen hos Grønbech & Sønner er helt uden sammenligning i norden, når det kommer til reguleringsventiler på de markeder vi henvender os til og derfor var det ikke et svært valg, når Grønbech & Sønner var interesseret. Samarbejdet på det danske marked har været helt uovertruffen og med ansættelsen af Karin Käck, som i de sidste 4 år har betjent det svenske marked, er vi sikker på at vores slutbrugere og brand er i gode hænder”, udtaler Sven Podlech fra HORA.

Karin Käck har førhen været ansat hos Erichs Armatur i Malmø og glæder sig til at være en del af Grønbech & Sønner fremadrettet.

Henrik Pedersen, ventilekspert hos Grønbech & Sønner, fortæller; ”Vi har i mange år betjent det svenske marked indirekte igennem danske kedelbyggere, så vi står stærkt, når det kommer til at servicere både nye og gamle kunder i forhold til salg, service og vedligehold af ventiler, drev og styringer”.

190 år og det går alligevel stærkt hos os

Med overtagelsen af RUMA Industri, nye faciliteter på vores lokationer i Vejle og Esbjerg og udvikling af nye koncepter som f.eks. servicering af brandslukningsudstyr, så er der ikke mange timer af døgnet tilbage”, fortæller Chris Pommer, som er divisionschef for Energi hos Grønbech & Sønner, og fortsætter; ”med den geografiske udvidelse af HORA forhandlingen, vil der også opstå muligheder som vi skal være i stand til at udnytte og kapitalisere på for at stå endnu stærkere rustet i fremtiden. Vi ser også frem til at afholde en række seminarer i tæt samarbejde med HORA om SIL og støj i ventiler til glæde for vores kunder i alle tre lande.

Aftalen mellem HORA og Grønbech & Sønner trådte i kraft pr. 1. maj 2018 og indtil videre er den blevet taget godt imod af de svenske og norske kunder.

 

Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev - tilmeld dig FlowNyt her!

 

-- Grønbech & Sønner A/S