Tilbage til oversigten

Grønbech & Sønner udvider sine produktions- og kontorfaciliteter i Vejle

Grønbech & Sønner udvider sine produktions- og kontorfaciliteter i Vejle

Produktions- og kontorfaciliteter flytter fra sine nuværende adresse i Vejle til Lanciavej, hvor flere m2 og produktionsudstyr giver bedre forudsætninger for at betjene vores kunder hurtigere.

Strategisk fokus

Igennem et stykke tid har Grønbech & Sønner haft et ændret strategisk fokus, på at bevæge sig fra ”komponenter” til ”løsninger” og har derfor i flere år selv stået for at designe, producere, installere og servicere doseringsanlæg, især til pH neutralisering, og pumpestationer i PE.

Det har nu betydet at vi er vokset ud af vores lokaler i Vejle på Sadelmagervej og flytter til Lanciavej, som betyder at vi nu er i stand til at producere mere og hurtigere til gavn for vores kunder.

Hurtigere & Bedre

Casper Christensen, produktionschef hos Grønbech & Sønner, fortæller at man i de nye lokaler bl.a. har fået en ny større kran, der giver en øge fleksibilitet i planlægningen af produktionen og at man bliver mere effektiv, da man kan minimere spild- og nedetid. De flere kvadratmeter skal udnyttes til at oprette specialiseret arbejdsstationer, der vil give et bedre og hurtigere resultat.

Divisionschefen for Industri & Spildevand hos Grønbech & Sønner, Jens Bang Holmgaard, udtaler om baggrunden for flytningen; ”mandskabsmæssigt er vi blevet flere i de seneste år, både i produktionen og på kontoret. Så jeg er glad for at vi nu kan tilbyde vores vigtigste ressource, vores medarbejdere, bedre forhold til at udføre deres arbejde. Vi forventer at disse forbedret arbejdsforhold, giver nogle glade og produktive medarbejder. At jeg personligt har fået en bedre udsigt fra mit kontor, er jo bare en bonus” siger han med et glimt i øjet.

Housewarming

Flytningen forventes at være færdiggjort i løbet af april og vi ser frem til at vise faciliteterne frem til et kundearrangement i løbet af maj måned.

Vil du vide mere om arrangementet, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 

-- Grønbech & Sønner A/S