Tilbage til oversigten

Grønbech & Sønner foretager opkøb

Grønbech & Sønner foretager opkøb

RUMA Industri A/S indgår nu i Grønbech & Sønner A/S

Grønbech & Sønner har pr. 23. februar 2018 købt RUMA Industri

Grønbech & Sønner er allerede en markant spiller på markedet for spildevand med mange løsninger af høj kvalitet og egenproduktion af doseringsanlæg og pumpestationer til forskellige formål.

Med opkøbet af RUMA Industri sætter Grønbech & Sønner handling bag målsætningen om at være en endnu mere toneangivende samarbejdspartner for den danske spildevandsbranche.

Opkøbet vil gøre Grønbech & Sønner i stand til at levere komplette løsninger til spildevandssektoren, uanset om det drejer sig om transport af spildevand til renseanlægget eller selve behandlingen af spildevandet på renseanlægget.

Et godt match

”RUMA Industri kan tilbyde en lang række løsninger, der går godt i forlængelse af Grønbech & Sønners leveringsprogram og kompetencer, så der er tale om et godt match med vores eksisterende forretning”, udtaler divisionschef Jens Bang Holmgaard, som er ansvarlig for Industri & Spildevand hos Grønbech & Sønner.

Salg- og Servicesupporter Michael Scharla Nielsen fra RUMA Industri tilføjer: ”Vi er glade for at blive en del af en større forretning, men samtidig bevarer vores specialistfunktion - nu i samarbejde med Grønbech & Sønners stærke og erfarne Vand-Spildevandsteam. Jeg er sikker på, at vi med forenede kræfter er en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for vores kunder”.

Grønbech & Sønners forretning bygger på at tilbyde, udvikle og producere effektive anlæg og systemer til vores kunder.
”RUMA bidrager med en portefølje af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører som samlet vil styrke vores forretning i fremtiden” udtaler adm. direktør John Mathiesen og fortsætter: ”Udover opkøbet af RUMA Industri sker der også andre tiltag i vores Vand- og Spildevandsforretning, som vi glæder os til at melde ud inden længe”.

Erfaring og viden bibeholdes

Den erfarne salgs- og serviceorganisation fra RUMA Industri fortsætter hos Grønbech & Sønner, så man som kunde kan føle sig tryg ved at de allerede leveret komponenter og løsninger stadig kan serviceres og vedligeholdes. Serviceteknikerne vil fremover indgå i produktionsteamet hos Grønbech & Sønner, så erfaringsudvekslingen kan komme kunderne til gode.

 

 

 

-- Grønbech & Sønner A/S