Tilbage til oversigten

Ny app hjælper med at styre og optimere dine pumper

Ny app hjælper med at styre og optimere dine pumper

FlowManager

Igennem vores samarbejdspartner, den tyske pumpeproducent KSB, kan vi nu præsentere en ny app kaldet FlowManager. Den nye app kan anvendes til at konfigurere og styre PumpDrive 2 og PumpDrive 2 Eco hastighedsstyringssystemer til dine pumper. Den kan samtidig bruges til at justere det faste omdrejningstal for MyFlow Drive til det optimale driftspunkt.

App’en indeholder alle de kendte og grundlæggende funktioner fra tidligere versioner af MyPump Drive app’en og understøtter både IOS og Android enheder. Den er gratis tilgængelig via AppStore og Google Play.

Drift og overvågning

App’ens hovedfunktioner kan opsummeres til ”Drift & Overvågning” af dine pumper, som muliggør optimering. Den viser det nuværende driftspunkt og giver adgang til alle nøgleparametrer og advarsler samt historik på trends.

App’en har også en såkaldt Commisioning Wizard, som guider dig i forbindelse med opstart for open-loop styring, styring via afgangstryk, samt styring via differenstryk. De valgte parametre kan gemmes, ændres og sendes, hvis det er nødvendigt. Endvidere kan man i app’en aktivere justering af drevparametre for ændring af pumpesystemet for tilpasning til systemkrav. I kombination med MyFlow Drive, muliggør app’en justering af pumpens driftspunkt gennem virtuel trimning af løbehjulsdiameter. Denne funktionalitet kan bruges i app’en ved hjælp af TAN-entry, hvor det er muligt at tilkøbe en TAN-liste.

En anden feature – den eksterne Bluetooth gateway – muliggør trådløs kommunikation med enheder via smartphone, tablets eller PC’ere. Gateway’en skal ikke bygges ind i enheden, men kan tilføjes eksternt til service interfacet. Gateway’en har også et mini USB interface (for kommunikation med en notebook eller opladning af batteri), såvel som en on/off knap for batterisparende drift eller for at skifte mellem Bluetooth og USB-drift. De to integrerede LED’er indikerer status for driftstype og batteridrift.

 

LÆS MERE OM VORES UDVALG AF CENTRIFUGALPUMPER

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, så tag fat i vores pumpeeksperter.

 

-- Grønbech & Sønner A/S