Tilbage til oversigten

Grønbech & Sønner/PFI Flowteknik er dansk forhandler af Wanner International Ltd. Hydra-Cell®

Grønbech & Sønner/PFI Flowteknik er dansk forhandler af Wanner International Ltd. Hydra-Cell®

PFI Flowteknik, som siden oktober 2018 har været en del af Grønbech & Sønner, overtog februar 2020 det danske agentur af Wanner International Ltd. Hydra-Cell®. 

"PFI Flowteknik har siden 2007 været leverandør og samarbejdspartner for bl.a. danske pharma- og fødevarevirksomheder inden for pumper og instrumentering og repræsenterer nogle af de førende producenter i verden, så vi er utroligt glade for nu også at kunne tilbyde vores kunder Wanners unikke produkter", udtaler Rene Christiansen, ansvarlig for Wanner-agenturet hos Grønbech & Sønner/PFI Flowteknik.

Wanner producerer Hydra-Cell® tætningsløse membranpumper og rammer det danske marked med en unik teknologi, som ikke fås tilsvarende.

Hydra-Cell® pumper er højeffektive, kraftige pumper til flytning af væsker, dosering, indsprøjtning og spraying af alle mulige væsker inkl. kemikalier, opløsningsmidler, syrer, kulbrinter, flydende naturgas, alkalier, polymerer, ammoniakvand, harpiks, gylle, opslemmet pulver, genbrugs- eller beskidt vand mv.

Rene Christiansen udtaler: "Wanners produktprogram både styrker og komplementerer i den grad Grønbech & Sønner/PFI Flowtekniks position som en væsentlig samarbejdspartner indenfor bl.a. pumpe- og flowteknologi til både den private og offentlige sektor."

Typiske applikationer, hvor Wanners produkter virkelig viser deres styrke, er proces- og industrielle applikationer med væsketransport under svære forhold. Hydra-Cell® tætningsløse membranpumper kan nemlig håndtere ætsende, ikkesmørende og slibende væsker og slam og kan endda tåle tørkørsel og lukkede ventiler på sugesiden, og de er dermed lige velegnede til høj- såvel som lavtryksapplikationer.

 

Wanner pumper kan anvendes i utallige applikationer og i alle typer af industrier. Se eksempler på applikationer nedenfor.

 

Læs mere om Wanner her eller kontakt os for yderligere information omkring Wanner.

 

René Christensen, Salgsingeniør PFI Flowteknik A/S
+45 2938 1160 
rmc@pfiflowteknik.dk 

Claus Gunris, Salgschef PFI Flowteknik A/S
+45 2938 1170
cg@pfiflowteknik.dk

 

Eksempler på applikationer, hvor Wanner pumper kan anvendes:

 

Ultra-filtrering både til industri og fødevareproducenter

 

 

 

Pumpning til reduktion af koncentration af saltopløsning på et farmaceutisk kemisk anlæg

 

 

 

Højtryks-kontrolleret strøm af værktøjs kølevæske uden behov for fin filtrering

 

 

 

Injektion med høj præcision ved lave strømningshastigheder til specialiserede applikationer i polyuretan-behandling

 

  

 

Pumpning af væsker til spray-tørringsanlæg og omvendt osmoseanlæg