Rådgivning & Arkitekter– effektive løsninger

Hos Grønbech & Sønner ser vi arkitekter og rådgivere som medspillere og særdeles vigtige, når der skal skabes et godt udgangspunkt og et stærkt fundament for et projekt.

Vi stiller vores viden, rådgivning og mange års erfaring til rådighed i projekteringsfasen for arkitekter og andre entreprenører, så planlægning og eksekvering kan forløbe optimalt. Af erfaring ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt fra start, og her er samspillet med arkitekter og folk med fokus på rådgivning meget væsentligt.

Rådgivning til arkitekter og entreprenørbranchen

Uanset om det drejer sig om anlægsprojekter eller decideret produktionsanlæg, så kan vi sammen med vores samarbejdspartnere altid levere rådgivning og konkrete løsninger, der er gennemtænkte, fleksible og langtidsholdbare. 

 

Når du får rådgivning hos Grønbech & Sønner, bringer vi kort sagt specialistviden med til bordet. Det skaber en helhed i løsningen – uanset om det er lang levetid, driftsikkerhed eller noget helt tredje, der er vigtigt for dig som kunde.

Få et tilbud på rådgivning af entreprenører og arkitekter

Brug for rådgivning af arkitekter, hjælp til specifikke opgaver eller rådgivning inden for entreprenørfaget? Kontakt os for en uforpligtende snak, så vi kan hjælpe jer videre i processen. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med rådgivning og samarbejde med arkitekter og planlæggere. Vi kender branchen og dens udfordringer. 

Ring eller skriv til os uforpligtende for mere information eller et godt tilbud.  3326 6300 / gs@g-s.dk

 

Bygherrerådgiver Niels Henrik Johansen, Enviclean ApS, har været glad for samarbejdet med Grønbech & Sønner; "Det har været et rigtig godt fagligt samarbejde, hvor Grønbech har haft fokus på løsningen, at den fungerer rigtigt og ser pæn ud. Det er virkelig godt løst teknisk. Udover fagligheden har vi også været meget tilfredse med deres forståelse for hensynet til borgerne og miljøet"

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6358