Olie & Gas| Offshore løsninger | Ventiler | Aktuatorer | Pumper | Reparation | Test | Kalibrering |

Grønbech & Sønner tilbyder service til offshore-branchen med udgangspunkt i vores Esbjerg-afdeling (Service Syd). Denne service kan enten udføres på installationen eller på vores værksted på land. 

Vi har et komplet serviceprogram, der dækker alle former for ventiler. Sikkerheds-, choke- og riser-ventiler er bare nogle af de ventiler, som vi dagligt servicerer.

Offshore-branchen – vi tilbyder godkendt kalibrering og trykprøve

På borerigge rundt om i verden udfører vi også kalibrering af vitale instrumenter, og alt vores prøveudstyr og måleinstrumenter er kalibrerede af godkendte laboratorier. Dermed er alt vedligehold fuldt sporbart. 

Med vores trykprøvningsudstyr har vi mulighed for at trykprøve og lækageteste op til 4000 bar med vand og samtidig verificere testen i form af en udskrift.

Vi har stor erfaring med leverance til offshore-branchen

Reparation, test, kalibrering og certificering af ventiler, instrumenter og pumper kan vi udføre overalt. Hos Grønbech & Sønner råder vi således over et transportabelt containerværksted, der er godkendt for arbejde i Zone 2. Derudover har vi mobile anlæg, som er mindre og mere velegnede til at sende rundt i verden. 

Med mere end 20 års erfaring fra offshore-branchen har vi udført jobs forskellige steder i verden. Vi har blandt andet udført test af sikkerhedsventiler og re-kalibrering af instrumenter i Australien, Singapore, Cypern, Holland, Norge og naturligvis Danmark.

Service på pumpeenheder foretages af kvalificerede medarbejdere; dette sker såvel offshore som onshore.

Mangler du reservedele til brug i offshore-branchen? Via vores samarbejde med forskellige amerikanske producenter har vi leveret reservedele og udskiftet en del instrumenter, blandt andet tryktransmittere og manometre – alle er selvfølgelig ATEX/ex-godkendte.

Brug for oilfield equipment?

Når det drejer sig om specielt fremstillet ”oilfield equipment” kan vi eksempelvis levere cross-over som 2“ Fig. 2202 x 2-1/16, seal pakning wing nut til fig. 1502, fig. 2202 med mere til konkurrencedygtige priser.

Grønbech & Sønner er certificeret efter ISO 9001, og vi arbejder således efter fastlagte procedurer, som sikrer kvalitetsydelser til blandt andet offshore-branchen.

Levering af topkvalitet til offshore-branchen

På produktsiden samarbejder Grønbech & Sønner med et udvalg af internationalt anerkendte virksomheder med lange traditioner inden for leverancer af både centrifugalpumper, ventiler og aktuatorer til olie- og gasbranchen. Tyske KSB er en betydende leverandør af API610 normerede pumper og ANSI-ventiler i forskellige materialer og tryktrin.

AUMA Riester GmbH & KG leverer elektriske aktuatorer, der til fulde lever op til offshore-branchens strenge krav til sikkerhed og pålidelighed. 

På ventil-siden er amerikanske CAMERON med sit brede leveringsprogram indenfor blandt andet kuglehaner til gasrørledninger og Double Block and Bleed-ventiler til tankanlæg en væsentlig leverandør i offshore-branchen.

Vil du vide mere om vores tilbud og leverancer til offshore-branchen, så tøv ikke med at kontakte os.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00