Kemi| Pumper | Ventiler | Aktuatorer | Instrumentering | Filtrering | Dosering |

 

Den danske kemibranche er internationalt orienteret og derfor præget af høje standarder for sikkerhed, optimering af anlæg og driftssikkerhed.

Hos Grønbech & Sønner vil vi gerne hjælpe vores kunder med at være et skridt foran. Vi har stor erfaring fra branchen med kemikalier sammensat med viden om pumper, ventiler, aktuatorer, instrumentering, filtrering og inddosering. Dette giver os mulighed for at kunne bistå i alle flowrelaterede funktioner og opgaver, hvor der skal være fokus på sikkerhed, energieffektivitet og høje virkningsgrader for øget konkurrencedygtighed.

Vores medarbejdere har blandt andet stor erfaring med dosering af kemikalier i forskellige produktioner. I den forbindelse er vi i stand til at bygge egenproducerede anlæg tilpasset specifikke forhold og behov for håndtering af kemikalier. 

Vi samarbejder naturligvis med de bedste internationale producenter på markedet. Herudover kan vi for eksempel også levere produkter og løsninger til hedtvand og -olie op til 350 grader celsius uden brug af fremmedkøling. Dermed er der mulighed for at opnå en væsentlig besparelse.

Pumper til håndtering af kemikalier

På pumpesiden leverer vi ofte i samarbejde med tyske KSB. Kvalitetspumper som Magnochem, Etanorm SYT, HPKL eller MegaCPK er specielt udviklet til kemi-applikationer, eller i relation hertil. Denne form for pumper til kemikalier vil ofte være en del af løsningen til vores kunder. 

Er der tale om dosering af kemikalier, så er pumperne fra Sera et rigtig godt udgangspunkt for en god løsning.

Undgå driftsforstyrrelser på håndtering af kemikalier

Service, vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn kan vores After Market Division bistå med. Det sikrer en maksimal oppetid på arbejdet med kemikalier, hvormed driftsforstyrrelser og driftstop minimeres til gavn for planlægning og økonomi. 

Hos Grønbech & Sønner kan vi hjælpe med alt fra installation over idriftsættelse til planlagt eller akut service af anlæg til håndtering af kemikalier.

Ring til os i dag for mere information eller udfyld vores kontaktformular her, og lad os vende tilbage til dig.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6358