Varmgalvanisering

Varmgalvanisering har i mange år været en effektiv måde at korrosionsbeskytte jern og en mangedobling af levetiden på emner, gør også at det er en økonomisk fordel at varmgalvaniserer.  

Varmgalvaniseringen består af en række processer, der gør at man er i stand til at påføre et tyndt lag zink på emnet, der fungere som offeranode.

Hvad kan vi hjælpe varmforzinkere med?

Vi har to overordnede indgange til varmgalvanisering, nemlig råvaren til at varmgalvanisere eller udstyr til selve processen med at varmgalvanisere.

Zink

Hos Grønbech & Sønner har vi i mange år leveret forskellige zink legeringer til den danske varmforzinkningsindustri, hvor vi repræsentere nogle af de førende smelteværker i Europa.

Zink prissættes med baggrund i børsnoteringen på LME (London Metal Exchange) og det er derfor vigtigt at handle på de rigtige tidspunkter og vi kan både tilbyde spot- og længerevarende kontrakter til vores kunder.

Produktionsudstyr

Grønbech & Sønner kan levere forskellige tekniske produkter og løsninger til varmgalvanisering inden for: pumper, ventiler, doseringsanlæg og måleinstrumenter, som alle er med til at sikre en driftsikker og økonomisk produktion.

Kontakt

Kontakt os eller se mere her på siden til venstre - vi står klar!

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6376