Spildevandshåndtering Komponenter og systemer til håndtering af spildevand

Tertiær behandling

Hvis du udleder renset spildevand til en følsom recipient, eller hvis du skal bruge renset spildevand til vanding eller andre formål, så kræver det en filetering eller en desinficering af vandet. Til dette formål kan Grønbech & Sønner levere pumper og kemi doseringsudstyr, der er specielt designet til denne proces.

Movitec pumper til tertiær behandling

Benytter du og din virksomhed et sandfilter eller et tromlefilter, så skal dette filter returskylles eller spules med et højt tryk. Til denne proces har vi gode erfaringer med KSB’s Movitec pumper.  Disse pumper er højtryks centrifugal-pumper, der kan leveres som enkeltstående pumper eller som et komplet anlæg med flere pumper. Pumperne er styret af Pumpdrive, som er KSB’s egen udviklede frekvensomformer til pumpedrift. Pumpdrive er solid kvalitet, som vi kan stå fuldt inde for.

Tertiær behandling med komplette doseringsanlæg

Når vandet er filteret, skal det neutraliseres med kemisk behandling. Til dette formål kan vi hos Grønbech & Sønner levere komplette doseringsanlæg, eller blot de krævede produkter til processen. Vi kan skræddersy en kundetilpasset løsning i vores produktion. Grønbech & Sønner kan ligeledes levere alt krævet instrumentering, der er nødvendigt for at overvåge processen.

Tertiær behandling – info og vejledning

Kontakt os og fortæl os, hvilket behov du har for udstyr til nem og effektiv tertiær behandling. Har du spørgsmål, eller vil du bestille nye løsninger til din virksomhed? Læs mere om vores produkter her på hjemmesiden, eller kontakt os og stil dine spørgsmål om løsninger til tertiær behandling direkte til en af vores dygtige medarbejdere.

 

Kontaktpersoner:

Henrik Davidsen, Salg & dosering, 3326 6364, hda@g-s.dk

Lars Henrik Tornøe, Salg, instrumentering & rørophæng, 3326 6339, lht@g-s.dk

Rune R. Petersen, Salg - Pumper, 3326 6305, rrp@g-s.dk

 

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00