Spildevandshåndtering Komponenter og systemer til håndtering af spildevand

Spildevandstransport

Løsninger til transport af spildevand afhænger meget af geografiske forhold, befolkningstæthed, tilløbsforhold samt hvilken slags spildevand, der er tale om.

Hos Grønbech & Sønner tager vi bestik af de forskellige forhold sammen med vores kunder før vi finder den optimale løsning til at få transporteret spildevandet, så det til sidst ender på renseanlægget.

Vil du vide mere om mulighederne for spildevandstransport, så læs videre her på siden, eller ring til os direkte i dag og hør mere.

Pumpestationer til optimal spildevandstransport

Den optimale løsning på spildevandstransport kan indeholde forskellige opbyggede pumpestationer med én eller flere pumper. Disse kan både være tørt opstillede eller dykkede alt afhængig af hvilke specifikke forhold, der gør sig gældende.

Hos Grønbech & Sønner har vi altid fokus på at levere løsninger, hvor drift- og lækagesikkerhed er i højsædet. Dernæst fokuserer vi på at sikre høje virkningsgrader, så energiforbruget hos kunden er så lavt som overhovedet muligt. Spildevandssystemer oplever som regel altid store udsving i ydelsesbehovet, og det er selvfølgelig altid en balancegang, som vi opvejer og løser sammen med kunden.

Spildevandstransport med pumper i topkvalitet

Vi har gode erfaringer med Amarex, SEWABLOC, SEWATEC og AmaDS-pumper fra KSB, som kan leveres i forskellige materialer med forskellige pumpehjul afhængig af de konkrete forhold – lige fra de hårde forhold nær kysten, til de mindre krævende hos kunder, hvor spildevandet allerede er blevet kloaksepareret.

De præfabrikerede pumpestationer bygger vi på vores egne produktionsfaciliteter. Det gør vi for at sikre en så høj kvalitet som muligt. Herudover kan vores serviceteknikere sørge for installation og vedligehold af de forskellige komponenter i hele pumpestationens levetid, enten ved tilkald eller ved indgåelse af en servicekontrakt.

Hos Grønbech & Sønner kan vi også levere forskellige beslægtede produkter i forbindelse med spildevandstransport og -håndtering, såsom højvandslukke og lignende.

Vil du vide mere om mulighederne for at bestille produkter til spildevandstransport og -håndtering? Vi står klar til at vejlede dig til det bedste valg af udstyr, ligesom vi altid står til rådighed ved behov for reparation eller et professionelt servicetjek.

Kontaktpersoner:  

Jesper Bang Holmgaard, 3326 6385, jbh@g-s.dk

Nikolaj Tønder, 3326 6383, nit@g-s.dk

 

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00