Spildevandshåndtering Komponenter og systemer til håndtering af spildevand

Primær behandling på renseanlæg

Den primære behandling af spildevand på renseanlæg sker i forskellig trin, hvortil vi hos Grønbech & Sønner kan levere de helt rigtige komponenter og løsninger.

Når spildevandet bliver ledt ind til renseanlægget kan det indeholde en masse fremmedlegemer, såsom klude, papir, bleer, plastposer mv. Disse skal fjernes som den første del af rensningsprocessen. Til at foretage en effektiv returskylning, kan vi levere pumper og styringer til en pålidelig drift af denne proces.

Herefter fjernes sten og sand. Dette sker sædvanligvis i et kammer med beluftning, hvor sand og sten bundfældes. Her anbefaler vi som udgangspunkt vores pumper fra KSB, som kan leveres med Vortex pumpehjul, hvilket sikrer minimal slidtage.

Udstyr til primær behandling ved kraftig regn

Ved kraftige regnskyl kan overskydende spildevand ledes til et udligningsbassin. Bassinet har til opgave at sikre, at rensningsanlægget ikke bliver overbelastet og udleder spildevand til uhensigtsmæssige steder. 

Til disse bassiner kan vi levere en lang række pumper, ejektorpumper, mixere og swingjets, inkl. styringer, som sikrer, at bassinet bliver renholdt optimalt. Samtidig sikrer det også en effektiv videre transport af spildevandet.

Få optimal primær behandling og klaring af spildevand

Til den primære klaring af spildevandet, kan vi levere en lang række udstyr, som giver en optimal biologisk rensning.

Det er utrolig vigtigt, at vandet har den rigtige hastighed igennem bassiner. Til det formål kan vi hos Grønbech & Sønner levere mixere af høj kvalitet.

Når der tilføres kemikalier til denne proces for at opnå en god bundfældning af slammet, stiller det helt naturligt krav til robuste og pålidelige doseringsenheder. Hos Grønbech & Sønner kan vi i samarbejde med Sera levere den ønskede løsning.

 

Kontaktpersoner:

Jens Bang Holmgaard, Ekstern salgschef, 3326 6385, jbh@g-s.dk

Nikolaj Tønder, Salg – pumpestationer, 3326 6383, nit@g-s.dk

Henrik Davidsen, Salg - Dosering, 3326 6364, hda@g-s.dk

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00