Regnvandshåndtering

Regnvandstransport

Ved behov for regnvandstransport er det nødvendigt at finde de rette pumper til opgaven. For at finde de optimale pumper til regnvandstransport, bør du kende trykledningens diameter og længde – samt koten, hvor pumpen skal pumpe fra og koten, hvor regnvandet skal pumpes til.  Med de oplysninger på plads kan vi hos Grønbech & Sønner hjælpe dig med at finde frem til den rigtige størrelse pumpe til at løse opgaven med regnvandstransport.

Regnvandstransport med KSB-pumper

Til regnvandstransport kan vi tilbyde følgende KSB-pumper:

Amarex N

Amarex N er en neddykket pumpe for regnvandstransport. Standardpumpen fås fra DN40 til DN100. Den kan tilbydes som knivpumpe eller med et almindeligt impellerhjul samt mange andre forskellige valgmuligheder. Dermed er det mulighed for at opnå den optimale løsning med alt fra kabeltype, coating og mekanisk akseltætning. Som alle KSB-pumper bidrager disse også til at reducere dine driftsomkostninger.

Er du i tvivl om valget af pumpetype, så kontakt os gerne og få svar på dine spørgsmål.

Amarex KRT

Amarex KRT er ligesom Amarex N en neddykket pumpe til regnvandstransport. Pumpen fås fra DN40 og op til DN700. Vi kan tilbyde pumpen med fem forskellige impellerhjul og mange andre forskellige valgmuligheder med alt fra kabeltype og coating til mekanisk akseltætning. Disse bidrager til at reducere dine driftsomkostninger, ligesom det er tilfældet med alle KSB’s KRT-pumper.

Sewatec/Sewabloc

Sewatec/Sewabloc er tørt opstillet pumper til regnvandstransport. Pumperne fås op til DN700. Vælg mellem fire forskellige impellerhjul og mange andre forskellige valgmuligheder for at opnå den optimale løsning.

 

Ring til os, hvis du har spørgsmål vedrørende de forskellige typer af pumper til regnvandstransport. Vi har stor erfaring på området og vejleder dig til det optimale valg til din situation og dine behov.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6384