Regnvandshåndtering

Regnvandsopsamling med pumpebrønde

Der er mange fordele ved regnvandsopsamling. Det hjælper dig med at spare penge på dit vandforbrug, og samtidig er det godt for miljøet og for vores samlede ressource af rent grundvand. Regnvandsopsamling er blandt andet oplagt til brug til toiletskyl, bilvask og tøjvask. Der mange penge at spare på ikke at hælde drikkeklart postevand direkte ud i afløbet. Mange husstande har i dag mindre beholdere til opsamling af regnvand, men du kan også vælge et større regnvandsanlæg med pumpebrønd for virkelig at kunne genbruge mest muligt regnvand.  I dag er der behov for pumpebrønde mange steder, og Grønbech og Sønner kan levere solide løsninger til regnvandsopsamling til alle tænkelige formål. 

Installation og vedligehold af pumpestationer til regnvandsopsamling

Det er vigtigt, at man vælger den rigtige løsning fra starten. Dermed kan du bedre sikre lave omkostninger, lang levetid og optimal drift.  Hos Grønbech & Sønner har vi mange års erfaring med levering og installation af pumpestationer i alle størrelser til regnvandsopsamling. Vi kan tilbyde alt lige fra projektering og dimensionering af pumper og pumpestationer, til levering, installation samt service.

Bestil PE-brønde til regnvandsopsamling

Vi kan levere PE-brønde i størrelserne Ø600, Ø800, Ø1000, Ø1200, Ø1600, Ø2000, Ø2300, Ø2400, Ø2700, Ø3000 samt Ø3500.  Der er samtidig rige muligheder for at få lavet specialformede pumpestationer til eksempelvis ventilbrønde eller tørtopstillede pumper.  Alle vore brønde er dimensioneret til at modstå grundvand til terræn. Brøndene er produceret med banketter og dobbeltbund med stålkryds for at undgå at bunden buer grundet grundvandstryk.  Rørgennemføringer i brøndgods med PE-rør svejses både indvendigt og udvendigt. Ved rørgennemføringer i rustfri/syrefast svejses et bøsningsrør i PE på brøndrøret. Herefter anvendes rørgennemføring for tætning mellem stålrør og PE-bøsningsrør.  Alt arbejde på vores PE-brønde bliver udført af personale med uddannelse i PE-svejsning.

Kontakt os om løsninger til opsamling af regnvand

Ønsker du at bestille brønde eller pumpestationer til regnvandsopsamling? Eller har du spørgsmål vedrørende vores tilbud, serviceaftale med mere? Kontakt os i dag og få vejledning eller et godt tilbud på løsninger til opsamling af regnvand.

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6384