Flokkulering

Flokkulering

Flokkulering bruges som første skridt i en vandrensningsproces for at forbedre bundfældningen eller filtreringen af mindre partikler, som gør vandet grumset og uklart og vil være nærmest umulig af fjerne ved filtrering alene.

Optimal flokkulering kan gøres relativt simpelt ved anvendelse af polymeranlæg, som via fintfølende måleudstyr sikrer korrekt dosering af polymer og derved minimere spild. Vi kan levere til både tør og våd polymer. 

Kvalitets polymeranlæg fra Sera

I samarbejde med vores mangeårige samarbejdspartner Sera, kan vi tilbyde forskellig polymeranlæg, som du kan læse mere om her. Ønsker du et nemt, effektivt og driftsikkert system til flokkulering, så kommer man ikke uden om løsninger fra Sera og Grønbech & Sønner. 

Specialudstyr til spildevandsrensning

Hos Grønbech & Sønner tilbyder vi desuden et bredt program af udstyr, som er specielt konstrueret til rensning af spildevand på renseanlægget. Vores udstyr er målrettet til kunder, der søger en problemfri drift med slidstærke løsninger. Dermed er omkostningsbesparelser i højsædet, når vi udvælger løsninger af dosering, mixere, pumper, instrumentering, ventiler og aktuatorer.  Alle vores produkter til spildevandsrensning, bassiner, pumper m.m. kan serviceres af vores landsdækkende serviceafdeling.

Vil du vide mere om udstyr til flokkulering?

Hvis du har spørgsmål vedrørende udstyr til flokkulering eller principperne bag flokkulering, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 33 26 63 00