Anlægsoptimering = Dataindsamling + Dataanalyse + Justering eller Udskiftning

Anlægsoptimering

Når man taler om anlægsoptimering, er det nærliggende at fokusere på pumpens og motorens virkningsgrad – og med god grund. Her er der nemlig mulighed for at opnå vigtige besparelser ved at anvende markedets bedste og seneste teknologi. Denne form for anlægsoptimering er netop, hvad vores leverandører udvikler og leverer.

Anlægsoptimering for store besparelser

Der er dog også andre veje til besparelser via anlægsoptimering: Vi kan anbefale at analysere hele anlægget og alle dets komponenter som pumper, motor, armaturer og sidst men ikke mindst rørsystemet. Ved anlægsoptimering, hvor røret er designet mest hensigtsmæssigt, kan man spare store summer på driftskontoen. Dette skyldes, at man hele tiden må finde det bedste kompromis mellem en lille (billig) rørdiameter og stor/større (dyrere) rørdiameter.

Det er værd at understrege, at øget tryktab kan aflæses direkte på effektforbruget. Så det handler om at finde den optimale balance mellem disse elementer i anlægget – man kan sågar tale om rørledningens virkningsgrad.

Hos Grønbech & Sønner er vi specialiserede i anlægsoptimering. Kontakt os i dag for yderligere information og et skarpt tilbud.

Du kan også læse hvordan vi hjalp Albani bryggeriet her.

Bestil gennemgående anlægsoptimering her

Hos Grønbech & Sønner anbefaler vi at udføre en analyse af hele anlægget og driftsforholdene på kort og lang sigt med henblik på optimal anlægsdesign og driftsparametre. Herunder hører også en anbefaling af optimalt valg af pumper, armaturer og styringer.

Ring på 3226 6300 eller skriv til os på gs@g-s.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed gennem systemanalyse og anlægsoptimering af rørdesign, rørtab og rørmodstand samt analyse af rødledningens virkningsgrad. Vi er specialister på området og klar til at hjælpe dig til store besparelser på din drift.

Du skal være velkommen til at følge os på LinkedIn.

Maskinmester Rene Dam Mikkelsen, Albani

"I samarbejde med Per Sandberg fra Grønbech & Sønner fandt vi nogle mere egnet pumper end de gamle, herudover fik vi installeret PumpDrive, så nu leverer pumperne kun den effekt der er påkrævet. Effektforbruget er gået fra 60A til 10A og det betyder en markant besparelse"

- Maskinmester Rene Dam Mikkelsen, Albani

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg os her...

Ring mig op 3326 6358